Vilk Stuudio - kunsti ja loomingu töötoad

Vilk Stuudio - kunsti ja loomingu töötoad

Tutvustus

Vilk Stuudio on loovuskeskus Tartus, mis pakub mitmesuguseid kunsti- ja käsitööalaseid töötubasid. Nende eesmärk on pakkuda inimestele võimalust avastada ja arendada oma loomingulisi oskusi. Vilk Stuudio on tuntud oma sõbraliku ja toetava atmosfääri poolest, kus igaüks, olenemata varasemast kogemusest, saab tunda end kunstnikuna. Nad jagavad oma teadmisi ja oskusi rõõmuga, pakkudes osalejatele tuge ja juhendamist, et leida inspiratsiooni ja enesekindlust oma loomingulises tegevuses.

Töötoad

Jesmoniit on kaasaegne ja keskkonnasõbralik materjal, mida kasutatakse erinevate kaunite ja vastupidavate esemete loomiseks. Töötoas saavad osalejad õppida, kuidas valmistada dekoratiivaluseid. Töötoa käigus tutvutakse materjali omaduste ja töötlusviisidega. Struktuurse akrüülmaali töötoad keskenduvad tekstuuride ja kihilisuse loomisele akrüülvärvidega. Osalejad saavad eksperimenteerida erinevate tehnikate ja värvidega. Töötoa juhendajad aitavad leida inspiratsiooni ja annavad nõu, kuidas saavutada soovitud tulemusi. Ehete valmistamise töötoad pakuvad võimalust luua omale unikaalseid ehteid mis on valmistatud polümeersavist.

Töötoad on mõeldud kõigile, olenemata varasemast kogemusest, pakkudes võimalust õppida ja areneda ning pakuvad suurepärast võimalust arendada ka oma loovust ja kunstilisi oskusi. Osalejad saavad kaasa oma loodud eseme, mis on töötoas valmistatud. 

Ürituste korraldamine

Vilk Stuudio on ideaalne koht erinevate sündmuste, nagu sünnipäevad, tüdrukuteõhtud ja firmaüritused korraldamiseks. Nende pakutavad töötoad muudavad iga ürituse eriliseks ja meeldejäävaks, pakkudes osalejatele nii lõbu kui ka võimalust luua midagi unikaalset ja isikupärast. Stuudio personal aitab korraldada sündmuse vastavalt kliendi soovidele, tagades, et kõik sujub ladusalt. Vilk Stuudio meeskond aitab leida sobiva ruumi ja katab soovi korral ka suupistelaua, muutes sündmuse planeerimise ja läbiviimise veelgi mugavamaks ja nauditavamaks

Seotud tooted

© 2023 EESTI BRAND OÜ | eCommerce by DISAINVEEB | Integrations by liidestused.ee Elated Monday